Waarom een aankoopmakelaar?

Bent u van plan om een woning te kopen? Dat is een spannende beslissing die veel impact op uw leven kan hebben. Het is waarschijnlijk uw duurste aankoop ooit. Bovendien gaat het niet om 'zomaar een huis', maar om uw toekomstige 'thuis'. Om daar uiteindelijk met een goed gevoel en zonder vervelende verrassingen achteraf te wonen, helpen wij u graag bij het kopen van het juiste huis voor de juiste prijs!

Een woning kopen lijkt misschien een simpele 'doe het zelf klus' en u denkt wellicht geld te besparen door dit zelf te regelen. Toch kunt u juist goedkoper uit zijn en vooral problemen voorkomen, door ons als aankoopmakelaar in te schakelen. Wij adviseren u bijvoorbeeld over de te volgen onderhandelingsstrategie, helpen u te voldoen aan uw wettelijke onderzoeksplicht en gaan na of er geen juridische haken en ogen zijn.

Begeleiding tijdens het gehele aankoopproces

Wij adviseren en begeleiden u graag gedurende het hele aankoopproces. Wij inventariseren uw woonwensen, houden u op de hoogte van het nieuwste aanbod, kijken en denken met u mee tijdens de bezichtigingen, voeren in nauw overleg met u de onderhandelingen en controleren of de oplevering en eigendomsoverdracht juist verlopen.

Vanaf onze eerste (uiteraard vrijblijvende) kennismaking tot het moment waarop u de sleutel van uw nieuwe huis in handen krijgt (en zo nodig natuurlijk ook daarna nog), staan wij voor u klaar. Door VTE makelaars in te schakelen als uw aankoopmakelaar, bent u er zeker van dat u niet te veel betaalt. En dat er een deskundige makelaar over uw schouder meekijkt naar de technische en juridische aspecten van uw droomhuis.

Zelf al een huis op het oog?

Ook als u zelf al een specifieke woning op het oog heeft, kunt u van onze kennis en ervaring gebruik maken. Wij kijken dan graag nog eens met onze objectieve en deskundige blik naar uw droomhuis en helpen u om de koop tegen de gunstigste prijs en beste condities te sluiten. Tegen een aantrekkelijk tarief maakt u gebruik van onze expertise en jarenlange ervaring.

Uw persoonlijke aankoopmakelaar

Vanzelfsprekend is Jan-Paul Honders, onze Register Makelaar-Taxateur, uitstekend op de hoogte van actuele marktprijzen, bestemmingsplannen, juridische bepalingen en andere relevante zaken.

Hij denkt ook graag met u mee over alle mogelijkheden om uw woonwensen te vervullen. Dit op een informele, deskundige en betrokken wijze, met tijd en aandacht voor uw persoonlijke situatie.

Wilt u samen met VTE makelaars op zoek naar uw droomhuis of onze hulp bij het aankopen van een specifieke woning? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U zult zien dat wij al snel in staat zijn om onze courtage dubbel en dwars voor u terug te verdienen.