U bent hier :

Een woning kopen

U bent van plan een woning te kopen. Dat is een spannende beslissing die veel impact op uw leven kan hebben. Het is daarom verstandig om voor de aankoop een NVM-makelaar te kiezen die u adviseert en begeleidt gedurende het hele aankoopproces. Zo bent u er zeker van dat u niet te veel betaalt en dat er een deskundige makelaar over uw schouder meekijkt naar de technische en juridische aspecten van uw droomhuis.

VTE makelaars is dé makelaar van Vecht tot Eem en is als geen ander op de hoogte van de actuele prijzen, laatste ontwikkelingen en bestemmingsplannen in de regio’s Loosdrecht, Hilversum, Soest, Baarn, Eemnes en omstreken. Of u nu een appartement, eengezinswoning, twee onder een kap, vrijstaande villa of woonark wilt kopen, bij VTE makelaars bent u in goede handen.

VTE makelaars bewijst bovendien dat een aankoopmakelaar niet duur hoeft te zijn. U kunt bij ons gebruikmaken van zogeheten deeldiensten, waarbij u zelf bepaalt wat de makelaar wel en niet voor u doet.

Wilt u samen met VTE makelaars op zoek naar uw droomhuis? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U zult zien dat wij al snel in staat zijn onze courtage dubbel en dwars voor u terug te verdienen.