U bent hier :

Taxaties

Gratis waardebepaling

Denkt u erover uw huis te verkopen, dan is het prettig om alvast te weten wat uw woning op dit moment waard is. De woningmarkt is immers volop in beweging en de waardes zijn de afgelopen jaren nogal veranderd. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende en gratis waardebepaling, zodat u weloverwogen een beslissing kunt nemen.

Taxatierapport

Hebt u een taxatierapport nodig voor het afsluiten van een hypotheek, voor fiscale doeleinden of bijvoorbeeld voor een opstalverzekering, dan kan het zijn dat u daarvoor een schriftelijk taxatierapport moet overleggen. Ook daarvoor bent u bij VTE makelaars aan het juiste adres. Onze ervaren Register Makelaar-Taxateurs zijn volledig gecertificeerd, snel en professioneel. Binnen enkele werkdagen ontvangt u een uitvoerige taxatie.

Gevalideerd taxatierapport

Veel hypotheekverstrekkers en andere financiële instellingen verlangen een externe controle door een validatie-instituut. Het taxatierapport wordt daarvoor conform een standaardmodel opgemaakt en door een onafhankelijk validatie-instituut op juistheid gecontroleerd. VTE makelaars werkt hiervoor samen met zowel het NWWI als de Taxateurs Unie. Het is dus aan u of aan uw hypotheekverstrekker om te bepalen welk instituut uw voorkeur heeft.

Hebt u nog vragen of wilt u een afspraak maken voor een taxatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.