U bent hier :

Verhuur

Er kunnen diverse redenen zijn waarom u een woning wilt verhuren: u hebt misschien een huis geërfd, u hebt door aankoop van een nieuwe woning dubbele woonlasten of wellicht overweegt u tijdelijk in het buitenland te gaan wonen.

Ook voor de verhuur van een woning is het van belang om een specialist in de arm te nemen. Een huurder is zo gevonden, maar is dit wel de juiste huurder, wat zijn de fiscale gevolgen en wat betekent dit voor de verkoopbaarheid van uw huis? Dit zijn allemaal vragen waarbij VTE makelaars u met raad en daad kan bijstaan. Wij adviseren u goed en objectief over de voor- en nadelen van verhuur.

Onze ervaren NVM-makelaars weten als geen ander wat er allemaal bij de verhuur van uw huis komt kijken en hoe u de risico's tot een minimum kunt beperken. VTE makelaars heeft bijvoorbeeld veel ervaring met woningzoekende expats die voor een periode van 1 tot 3 jaar een huurwoning zoeken.

Hebt u nog vragen over verhuur of wilt u een geheel vrijblijvende afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden om uw woning succesvol en verantwoord te verhuren.