U bent hier :

Een woning verkopen

Bij de verkoop van een huis komt heel wat kijken. Zo is het belangrijk om een vraagprijs te bepalen die niet te hoog en niet te laag is, en om de woning optimaal te presenteren. Ook moet er bijvoorbeeld worden onderhandeld met potentiële kopers en dient alles zorgvuldig contractueel vastgelegd te worden. Voor de meeste mensen is dit geen dagelijkse kost.

Voor een succesvolle en probleemloze verkoop van uw woning is het dan ook van belang om u te laten bijstaan door een ervaren NVM-makelaar die weet hoe hij het beste resultaat voor u kan behalen. Zeker in de huidige turbulente woningmarkt is het belangrijk dat uw makelaar niet alleen over gedegen kennis maar ook over enthousiasme en creativiteit beschikt, zodat uw woning snel wordt gevonden en verkocht.

VTE makelaars is niet voor niets dé makelaar van Vecht tot Eem. Bij ons bent u verzekerd van een creatief en enthousiast team dat uw belangen te allen tijde voorop stelt en persoonlijke aandacht heeft voor uw specifieke situatie. Onze NVM-makelaars zijn uitstekend op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en houden via voortdurende bijscholing hun vakkennis op het hoogste niveau. Voor de verkoop van uw woning in en rondom Loosdrecht, Hilversum, Soest, Baarn en Eemnes bent u bij VTE Makelaars dus in vertrouwde handen.

Neem contact met ons op voor een een persoonlijke kennismaking en een geheel vrijblijvende en gratis waardebepaling van uw woning. Dan laten wij u graag zien wat we bedoelen met heldere communicatie, verstand van zaken en een no-nonsense werkwijze.