Wij zijn niet de goedkoopste.

Dat willen we ook helemaal niet zijn. Wij leveren goed werk en vragen daarvoor een eerlijke prijs. Onze diensten en deskundigheid zijn die prijs waard. Een prijs die overigens wel heel scherp is. We communiceren ook duidelijk over onze tarieven. Er zijn geen verborgen kosten en alle prijzen die we noemen zijn al inclusief btw. Uiteindelijk bespaart u zich zorgen, tijd, gedoe en risico door ons in te huren. De kans is groot dat u bovendien ook geld bespaart. Wij weten immers als geen ander wat de marktwaarde van een huis is en hoe we daarover moeten onderhandelen. Uiteindelijk verdienen wij onszelf dus dubbel en dwars terug.

Wij beloven u niet de hoogste opbrengst voor uw huis.

Als u uw huis wilt verkopen, geven wij u een reële indicatie van de waarde. We lokken u niet als klant bij ons naar binnen, door een veel hogere opbrengst te noemen dan te verwachten is. We willen niet dat u zich rijk rekent, terwijl dat niet terecht is. Natuurlijk doen wij er wél alles aan om een succesvolle verkoop te realiseren. Dat wil zeggen: een zo hoog mogelijke opbrengst, de juiste voorwaarden en een snelle verkooptijd.

Wij zijn niet de snelste.

Wij nemen namelijk de tijd voor u. We verdiepen ons in uw situatie en wensen, zodat we onze diensten daar op af kunnen stemmen. We leggen graag alles goed aan u uit en houden u op de hoogte van de gang van zaken. We raffelen niets af, maar besteden tijd en aandacht aan alle aspecten van uw aan- of verkoopopdracht. Dat neemt niet weg, dat wij zo nodig snel kunnen schakelen. Met spoed een taxatie nodig? We doen er alles aan om dat te regelen. En als uw droomhuis op de markt komt, zorgen we er uiteraard voor daar snel bij te zijn!

Wij zijn niet de grootste.

En daar zijn we heel blij mee. We zijn een klein kantoor, gespecialiseerd in de woningmakelaardij. We zijn professioneel, maar persoonlijk. We kennen onze klanten en weten wat er bij u speelt. Onze makelaar, Jan-Paul Honders, doet alle bezichtigingen en onderhandelingen zelf. U krijgt dus altijd een gecertificeerde Register Makelaar-Taxateur over de vloer en heeft te maken met één vast aanspreekpunt. Wat niet wegneemt, dat onze dames op kantoor ook graag voor u klaar staan.

Wij zijn niet de beste.

Dat zullen we in ieder geval niet over ons zelf beweren. We proberen wel om ons werk heel erg goed te doen. Lopen graag net een stapje harder om u van dienst te zijn. Maar om nou te zeggen dat we de beste zijn? Dat oordeel laten we graag aan onze klanten over. Daarom kunnen zij op Funda een beoordeling over ons schrijven. Alle beoordelingen worden ongecensureerd geplaatst. En we zijn er best trots op dat we gemiddeld een ruime 9 als rapportcijfer krijgen. Zijn er toch nog dingen die beter kunnen, dan leren we daar graag van. En krijgen we van een klant een dikke 10, dan zijn we daar heel erg blij mee!