Persoonlijk en professioneel

Wij zijn een klein, maar actief kantoor gespecialiseerd in de woningmakelaardij. Een makelaarskantoor waar we graag een stapje harder lopen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Waar we de tijd voor u nemen om een eerlijk en goed advies te kunnen geven. We onze deskundigheid inzetten om voor u het beste resultaat te behalen. En waar professionaliteit en persoonlijke aandacht prima samen gaan.

Met ons kleine hechte team zorgen wij ervoor dat de verkoop van uw huis of het aankopen van uw nieuwe woning succesvol en zorgeloos verloopt. Wij werken graag laagdrempelig en informeel, zonder uw zakelijke belang uit het oog te verliezen. Wij vinden de samenwerking met u heel belangrijk en houden u goed op de hoogte van de gang van zaken. Wij genieten van de leuke contacten met onze klanten en hun blije gezichten bij een geslaagde aan- of verkoop.

Ons team

Onze register makelaar-taxateur, Jan-Paul Honders, werkt al sinds 1995 in de makelaardij. Hij heeft een uitstekende kennis van de woningmarkt in onze regio en een jarenlange ervaring in het aan- en verkopen van huizen. Vanzelfsprekend is hij ook juridisch en bouwkundig zeer goed onderlegd en blijft hij als NVM-makelaar continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en wetgeving.

Jan-Paul is zelf opgegroeid en nog steeds met veel plezier woonachtig in Loosdrecht. Ook de dorpen om Loosdrecht heen zijn voor hem zeer bekend terrein. Hij kent de voor- en nadelen van bepaalde buurten, weet waar je op moet letten bij specifieke woningen en kan inschatten welke plek precies bij u zou passen. Bij het verkopen van uw huis, maakt hij een op maat gemaakt verkoopplan om uw huis zo snel en goed mogelijk te verkopen.

Op kantoor zorgt Nicky Pols ervoor dat alles goed verloopt. Zij neemt de telefoon aan, regelt alle afspraken en ontvangt u graag met een glimlach. Bovendien verzorgt zij met veel plezier al het papier- en regelwerk dat bij uw opdracht komt kijken.

Monique Piree, ook register makelaar-taxateur, werkt op freelance basis bij ons in drukke tijden en als Jan-Paul afwezig is. Zij past uitstekend bij ons kantoor: vrolijk van karakter, serieus in haar werk en betrokken bij onze klanten.

Tenslotte hebben we nog een vriendelijk team van telefonistes, dat u graag te woord staat als wij even niet bereikbaar mochten zijn.

Vecht tot Eem

VTE staat overigens voor Vecht tot Eem, ons werkgebied. Wij kennen letterlijk en figuurlijk uitstekend de weg in Loosdrecht, ‘s-Graveland, Kortenhoef, Ankeveen, Nederhorst den Berg, Hilversum, Hollandsche Rading, Maartensdijk, Baarn en Soest. Dorpen met mooie huizen, leuke mensen, goede voorzieningen en prachtige natuur. Vandaar dat wij elke dag weer met plezier ons werk voor u doen!

Waarom kiezen voor VTE makelaars?

Natuurlijk omdat wij u heel graag en heel goed helpen bij het kopen of verkopen van een huis. Op de pagina klantbeoordelingen kunt u lezen wat eerdere klanten van ons vinden. Twijfelt u nog of wij de juiste makelaar voor u zijn? Dan geven wij u graag vijf goede redenen om juist níet voor ons te kiezen.

Bekijk redenen