U bent hier :

Over VTE makelaars

over-vte-makelaars

Bij het kiezen van een makelaar hebt u ongetwijfeld heel wat wensen op uw verlanglijstje staan. En terecht. De aankoop of verkoop van een woning is namelijk niet niks en dan wilt u wel worden bijgestaan door een deskundige makelaar, die niet alleen zijn vak verstaat, maar ook begrijpt wat er voor u persoonlijk speelt. Bij VTE makelaars begrijpen wij dat maar al te goed. Wij hebben namelijk niet alleen passie voor onroerend goed, maar ook hart voor mensen!

VTE makelaars is dé makelaar voor een professionele begeleiding van aankoop en verkoop en voor uitvoering van taxaties van particulier onroerend goed. Wij zijn gevestigd in Wijdemeren en ons werkgebied strekt zich uit van Vecht tot Eem. Onder andere de gemeenten Loosdrecht, Kortenhoef, 's Graveland, Nederhorst den Berg, Hilversum, Hollandsche Rading, Maartensdijk, Tienhoven, Eemnes, Baarn en Soest zijn voor ons zeer bekend terrein. Of u nu een appartement, een eengezinswoning, een twee onder een kap, een vrijstaande villa of een woonark zoekt of wilt verkopen, de gecertificeerde makelaars van VTE makelaars staan graag voor u klaar.

Deskundigheid, een no-nonsense werkwijze, heldere communicatie en persoonlijke aandacht voor uw specifieke situatie staan bij ons voorop. Wij geven u eerlijk advies, leveren maatwerk en houden u tijdens onze samenwerking zorgvuldig op de hoogte van de gang van zaken.

Als NVM-makelaar bieden wij u bovendien een prominente plaats op Funda en bent u ervan verzekerd dat wij onze vakkennis via voortdurende bijscholing op het hoogste niveau houden.
Jan-Paul Honders, onze register makelaar-taxateur, beschikt over ruim twintig jaar ervaring in de makelaardij. Als geen ander weet hij vraag en aanbod bij elkaar te brengen en is hij op de hoogte van de woningmarkt in ons werkgebied.

Neem dus gerust contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking. VTE makelaars is u graag van dienst.