U bent hier :

VTE makelaars

Prijsvraag

VTE makelaars bestaat op 1 april 2015 precies 1 jaar. Het afgelopen jaar hebben wij een “vliegende start” gemaakt. Al veel mensen hebben een woning door ons laten verkopen, aankopen of taxeren. En bovendien krijgen wij zeer positieve beoordelingen op Funda. Om dit te vieren geven wij nu ook een “vliegende start” cadeau!

Wat kunt u winnen?

De winnaar krijgt van VTE makelaars een vliegles aangeboden. Een unieke kans om eens zelf achter de stuurknuppel van een vliegtuig te zitten. Maar ook een geweldige gelegenheid om onze mooie woonomgeving en uw eigen huis van bovenaf te bewonderen.

Voorafgaand aan de vlucht krijgt u een uitgebreide briefing bij Free Lancelot op Vliegveld Hilversum. Daarna stijgt u op in een Cessna 172 en mag u zelf het vliegtuig besturen, uiteraard onder begeleiding van een instructeur.

Maar dat is nog niet alles: u mag namelijk ook nog eens twee passagiers naar eigen keuze mee de lucht in nemen (mits het totaal toegestaan gewicht niet overschreden wordt). Twee vrienden of familieleden kunnen dus vanaf de achterbank van het vliegtuig meegenieten en wellicht wel heel mooie foto's maken van u achter de stuurknuppel of van uw eigen huis vanuit de lucht.

Na de landing staat VTE makelaars uiteraard klaar met champagne om op deze luchtdoop te proosten!

Hoe kunt u deze prijs winnen?

Om deze fantastische prijs te winnen moet u drie vragen beantwoorden.

  1. Waarvoor staan de letters VTE in VTE makelaars?
  2. Welk gemiddeld rapportcijfer krijgt VTE makelaars van de verkoper van Regenboog 71 in Loosdrecht?
  3. Hoeveel jaar ervaring als makelaar heeft Jan-Paul Honders?

Mail de antwoorden vóór 1 mei a.s. naar info@vte-makelaars.nl onder vermelding van “prijsvraag”. Uit alle inzendingen wordt de winnaar getrokken, die begin mei persoonlijk bericht zal krijgen.