Gratis waardebepaling

Overweegt u om uw huis te verkopen, dan is het prettig om alvast te weten wat uw woning op dit moment waard is. Omdat de woningmarkt continu in beweging is en de marktwaarde van uw huis van veel factoren afhangt, geven wij u hierover graag advies.

Wilt u weten wat uw woning bij eventuele verkoop op kan brengen? Dan komen wij graag bij u langs voor een geheel vrijblijvende en gratis waardebepaling, zodat u weloverwogen een beslissing kunt nemen.

Taxatierapport

Heeft u een waardebepaling nodig voor het afsluiten van een hypotheek of bijvoorbeeld voor fiscale doeleinden, dan moet u daarvoor een schriftelijk taxatierapport overleggen. Ook daarvoor bent u bij VTE makelaars aan het juiste adres.

Jan-Paul Honders, onze ervaren Register Makelaar-Taxateur, is volledig gecertificeerd om uw woning te taxeren. Hij is onder meer aangesloten bij Stichting Vastgoedcert en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs.

Wij hanteren een voordelig tarief voor uw taxatie en werken snel. Normaal gesproken heeft u het taxatierapport binnen enkele werkdagen na opname van de woning in huis.

Gevalideerd taxatierapport

Veel hypotheekverstrekkers en andere financiële instellingen verlangen een gevalideerd taxatierapport. Het taxatierapport wordt dan door ons conform een standaardmodel opgemaakt en vervolgens door een onafhankelijk validatie-instituut op juistheid gecontroleerd.

VTE makelaars werkt hiervoor samen met het NWWI. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich hierbij aansluiten. U kunt er dus op rekenen dat u van ons een objectief, betrouwbaar en goed onderbouwd taxatierapport ontvangt, dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. En dat tegen een scherpe prijs!

Heeft u nog vragen, wilt u een afspraak maken voor een gratis waardebepaling of heeft u een (gevalideerd) taxatierapport nodig? Neem dan contact met ons op.