Optimaal resultaat

Uw huis te koop zetten is heel eenvoudig. Maar om uw huis succesvol te verkopen, is heel wat meer nodig dan een te-koop-bord in de tuin en wat foto’s op Funda. Met onze ervaring, kennis en kunde weten wij precies hoe we een optimaal verkoopresultaat voor u kunnen bereiken. We gaan graag voor u aan de slag. Niet alleen vanuit onze luie bureaustoel of vanaf onze website, maar op een actieve, betrokken en integere wijze.

Vrijblijvend advies

Maar voordat we hopelijk aan een fijne samenwerking met u beginnen, komen we graag eerst eens vrijblijvend kennis met u maken. We luisteren naar uw verhaal, uw wensen en belangen. We bekijken uw huis en maken dan een verkoopadvies op maat. Hierin geven wij u een reële inschatting van de waarde van uw woning, bepalen de juiste verkoopstrategie en geven u een duidelijk overzicht van wat wij voor u doen en wat wij u in rekening brengen.

Degelijke voorbereiding

Heeft u een goed gevoel bij ons contact en vertrouwen in onze deskundigheid? Dan gaan we vol enthousiasme voor u aan de slag! Als eerste zorgen we o.a. voor een perfecte fotopresentatie, professionele plattegronden en een informatieve, wervende tekst op Funda. We verzamelen alle benodigde (juridische) informatie en gebruiken ook ons uitgebreide netwerk van zoekers en collega’s om uw huis onder de aandacht te brengen.

Verkocht zonder zorgen

De daarop volgende bezichtigingen zijn voor ons een uitgelezen kans om de pluspunten van uw huis toe te lichten. In nauw overleg met u voeren wij de onderhandelingen en tenslotte zorgen wij voor een correcte juridische afhandeling. We proberen u alle zorgen uit handen te nemen en ervoor te zorgen dat u de beste prijs, de juiste voorwaarden en geen juridische problemen krijgt.

Kortom: laat het verkopen van uw huis dus maar aan ons over!